De woning

De woning bevindt zich in het dorpje Saint-Simon-de-Pellouaille. Op ongeveer 3 km van het "centrum" van het dorpje.
Dichterbij de woning bevindt zich het grotere Gemozac waar u alle levensbehoeften kunt vinden. In Gemozac zijn er verschillende grote winkels zoals een Super-U, een Lidl en een Leader Price.
In Gemozac zijn er ook enkele restaurants en bars aanwezig.
Het geheel bestaat uit twee woningen waarvan het voorste huis verhuurd wordt.
De huurwoning heeft een volledig afgesloten tuin, gescheiden van de tweede woning.

In de woning zijn er 2 ruime slaapkamers die beide met de tuindeuren uitzicht geven op het terras.
De eerste slaapkamer heeft een twee-persoonsbed en de tweede heeft twee 1-persoonsbedden die indien gewenst tegen elkaar geschoven kunnen worden.
Het huis is voorzien van een volledig uitgeruste keuken die voorzien is van alle modern confort. Zo is er bv. een afwasmachine voorzien en een inductie kookvuur.
In de leefruimte hebt u beschikking over een 46" smart televisie. Met onder andere TV-Vlaanderen app zodat u (indien u dat wenst) toch op de hoogte kan blijven van de recente gebeurtenissen in het thuisland.
De badkamer is voorzien van een ruim ligbad en een inloopdouche.
Voor de woning is er een ruim terras en gezellige (prive)tuin. Er is ook een zwembad voorzien. Sinds 2020 is het opbouwzwembad vervangen door een groot (5.60m doormeter op 1.32m diep) zwembad, dat half ingegraven is is en waaraan een mooi houten terras is aangebouwd. En in de berging staat een BBQ ter uw beschikking.
PS: op sommige foto's staat nog het oude zwembad dat ondertussen reeds vervangen is.